|
Eskişehirspor Yönetimi |
|
Sayfa <1 665666667668669 765> |
| Yazar | |
Şafak
Deneyimli Yazar Şafak Yaş: 20 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 463 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 14:47 |
"Bu işler parayla olmuyor"
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Galatasaray
galibiyetine ilişkin, ''Bu işler görüldüğü üzere parayla değil yürekle
oluyor'' dedi.
Zeydan, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray galibiyetinden dolayı yönetimin, teknik heyetin, oyuncuların ve taraftarın oldukça mutlu olduğunu belirterek, oyuncuların, sahada Eskişehirspor'a yakışanı yaptığını kaydetti. ''Bu işler görüldüğü üzere parayla değil yürekle oluyor'' diyen Zeydan, şöyle konuştu: ''Turkcell Süper Lig'in en pahalı takımlarından birini yine evimizde mağlup ettik. Eskişehirspor Galatasaray'a karşı bunu hep yapıyor. 4 maçtan 3'ünü galibiyet birini de beraberlikle sonuçlandırdık. Buradan Türkiye'ye kendini ispatlayan muhteşem taraftarımızı kutluyorum. Üç puanı onlara armağan ediyoruz. Taraftarımız, Eskişehirspor taraftarı olduğunu Türkiye'ye kanıtladı. Onlara binlerce kez teşekkür ediyoruz. Stadımızın dolu olması ve yoğun güvenlik önlemi nedeniyle saat 20.00 sularında stada gelen bir grup kombine biletli taraftar içeri giremedi. Kapıları emniyet görevlileri kapattığından dolayı sorun yaşandı. İçeri giremeyenlerin sayısı az, ancak yine de kendilerinden özür diliyoruz. Çünkü, inanılmaz bir izdiham vardı maçta.'' ''ESKİŞEHİRSPOR'U AVRUPA
KUPALARINA TAŞIYACAĞIZ''
Zeydan, dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığına da
değinerek, ''Bu üç puanı Eskişehirspor'u seven tüm bayan
taraftarlarımıza da hediye ediyoruz'' diye konuştu.
Zorlu bir dönemeçte olduklarını, önlerinde Kayserispor maçı
bulunduğunu anlatan Zeydan, şunları söyledi: ''Bu çok önemli bir maç.
Rehavete kapılmadan hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Bu maçta Ümit Karan
cezalı olarak kadroda eksik. Bazı ufak sakatlıkları bulunan futbolcular
var, ancak bunlar Kayserispor maçına hazır hale gelecek düzeyde. 12
Mart'ta tam kadro Kayseri'ye hareket edeceğiz. Bu ekiple çok iyi şeylere
imza atacağız. Ligin ilk 6 takımı arasına girme hedefi doğrultusunda
yolumuza devam ediyoruz. Eskişehirspor'u Avrupa kupalarına
taşıyacağız.''
|
|
![]() |
|
kadirgulen
Usta Yazar kadir Yaş: 30 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 2037 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 15:11 |
Makul ve mantıklı bir insan böyle bir açıklama yaparak yükselme ivmesindeki bir takımı baskı altına almaz. Keşke "Kayeri'en de puan yada puanlar alarak sıralamada daha üst basamaklara tırmanmak istiyoruz" şeklinde yuvarlak bir açıklama yapsaymış.
|
|
|
KKŞ / GEBZE
|
|
![]() |
|
ESafa
Usta Yazar Safa Yaş: 21 Katılım: 12/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1794 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 15:34 |
|
doğru söylemiş zeydan.tamamen yürek işi
|
|
|
Seni Sevmek Aşkların En Güzeli ESESim..
|
|
![]() |
|
eSkoLiq
Deneyimli Yazar Özcan Çağlar Yaş: 19 Katılım: 04/Ağu/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 329 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 15:52 |
|
Bende bilet hakkında bir kaç birşey söylemek istiyorum.
Biletimi gişeden aldım ve gittim açık tribüne sıramı bekledim 30 Dk ve kapıda biletim okumadı. Dedim ki ''Daha şimdi aldım geldim nasıl olur.'' Adam kalktı bana ''Okumuyo kardeşim ne yapayım ben dedi''. Gişeye gittim böyle böyle oldu dedim. Protokol'a git yılmaz beyi bul yardımcı olsun. oraya gittim. Kapıda bir görevli '' şu an olmaz yapıcak birşey yok.'' En sonunda kızılcıklıda kapıda görevliye gittim. '' Ben buna 35 TL para verdim ayıp sizin yaptığınız elimde barkotlu biletim var yardımcı olunda gireyim dedim. Benim yapıcak birşeyim yok dedi. Çevik kuvvetide koymuşlar oraya hepsi birbirinden artist o ittiriyo diğeri ittiriyo. Ulan biletsiz gitsek girmeye çalışsak neysede elimizde bilet var adamlar görüyor gene geri gönderiyor. En sonunda bilet okuyucunun orada bir görevliye ricada bulundum. Ve İçeri girdim. Yönetim eğer bu yazılanları okuyorsan dışarıda kalan taraftarlara sahip çık. Maçı kazandıran büyük taraftardır.. |
|
|
ßu Kalpler Sana Tutsak ..
|
|
![]() |
|
Redthunder
Yeni Yazar Taylan Yaş: 34 Katılım: 22/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:06 |
|
Bilet okuyucularının barkodu okumaması yıllardır devam eden bir sorun,
Ve bu konuda atılmış en ufak olumlu bir adım yok,
Bu kadar yoğun ilginin olduğu bir maçta protokola gidip bilmem kim beyi nasıl bulacaksın, olacak şey değil....
Artı, bilet satan ve turnikelerde görevli çalışanların hal ve hareketleri ile konuşmalarına bakılırsa kimseyi adam yerine koymuyorlar...
Acaba bu arkadaşlar nasıl seçiliyorlar?
Durumlarına bakılırsa da taraftara nasıl davranmaları gerektiği konusunda bir eğitimden geçmemişler.
Adam gibi itilip kakılmadan stata girip çıkmak hepimizin hakkı....
Yönetimin bu soruna artık bir el atmasını ve çözmesini bekliyoruz...
|
|
![]() |
|
eseslix
Yazar ÜMİT Yaş: 35 Katılım: 10/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 232 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:06 |
|
kombinesi olupta stada giremeyen bileti olupta stada giremeyen taraftardan niye özür dilyoki sayın ZEYDAN daha önceki yıllardada aynı şeyleri yaşadık demekki biryerde vaya birilerinde hata var ya birileri işinİ tam yapmıyor yada yönetim işini tam yapmıyor ÖZÜR DİLEMEKLE OLMUYOR BU İŞLER sayın ZEYDAN sorunlara çözüm bulmak için ordasınız YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN BU İŞİ ELBET BU İŞİ YAPABİLECEK BİRİLERİ ÇIKAR
|
|
|
tek ses tek nefes şampiyon ESES
AYDER & NEFER & KIZILCIKLI |
|
![]() |
|
dangerofayder
Deneyimli Yazar MURAT Yaş: 18 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: TAKKALI Online Durum: Offline Mesajlar: 374 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:11 |
inanmazsınız belkide ama bendede aynısı oldu!
zorla girdim.
|
|
|
HERKEZİ BEKLİYORUZ GRUBUMUZA...
DİŞE DİŞ KANA KAN ANTİ CİNCON http://www.facebook.com/group.php?gid=155195992392&ref=nf#/group.php?gid=155195992392&ref=nf |
|
![]() |
|
Geniusturkish
Yazar Onur YILDIRIM Yaş: 20 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 82 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:31 |
|
BENDE GİREMEDİM! YAZIK YÖNETİM YAZIK! ÖZÜRMÜŞ!
|
|
![]() |
|
ccigarr
Usta Yazar hakan Yaş: 29 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1982 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:33 |
|
Özür dilemeyi ucuzlaştırmasın yönetim özür dilemek bir daha olmıyacak şeyler içindir ama yönetim bu kafayla gider parasını verip stada giren adama eziyet çektirip çapulcuları içeri bedava bilet vererek almaya devam ederse bu millet bir gün patlar aklınızı başınıza alın gerçek taraftarla maaşlı taraftarı ayırd edin artık...
Parasıyla rezil olan taraftarlarımıza verin bundan sonraki maçlar için bedava biletleri yağmacılara çapulculara değil |
|
|
haramilerin saltanatını yıkacağız...
|
|
![]() |
|
exespor
Deneyimli Yazar yiğidov26 Yaş: 32 Katılım: 07/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 674 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:56 |
|
Valla ben de her maça gayet sorunsuz , gayet problemsiz normal bir şekilde girebiliyorum kombinem var , bu kadar abartıldığı kadar değil sorunlar , ama bileti kombinesi olup da dışarda kalmak çok kötü bir durum gerçekten , bunun nedeni de stadın kötü olması bence , inşallah bu taraftara layık bir stada kavuşuruz ...
|
|
|
es es es gol gol gol , şimşekler çak çak çak...
|
|
![]() |
|
|
Sayfa <1 665666667668669 765> |
| Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |