eskisehirspor.com Giriş Sayfası Reklamınız sezon boyunca burada olabilir
   Bursaspor-Eskisehirspor  |||  4. hafta programı  |||  FORUM KURALLARI  ||| 
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Eskişehirspor Yönetimi

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 665666667668669 765>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
Şafak Liste gör
Deneyimli Yazar

Şafak
Yer: Eskişehir
Online Durum: Offline
  Alıntı Şafak Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 14:47

"Bu işler parayla olmuyor"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Galatasaray galibiyetine ilişkin, ''Bu işler görüldüğü üzere parayla değil yürekle oluyor'' dedi.

Zeydan, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray galibiyetinden dolayı yönetimin, teknik heyetin, oyuncuların ve taraftarın oldukça mutlu olduğunu belirterek, oyuncuların, sahada Eskişehirspor'a yakışanı yaptığını kaydetti.

''Bu işler görüldüğü üzere parayla değil yürekle oluyor'' diyen Zeydan, şöyle konuştu: ''Turkcell Süper Lig'in en pahalı takımlarından birini yine evimizde mağlup ettik. Eskişehirspor Galatasaray'a karşı bunu hep yapıyor. 4 maçtan 3'ünü galibiyet birini de beraberlikle sonuçlandırdık. Buradan Türkiye'ye kendini ispatlayan muhteşem taraftarımızı kutluyorum. Üç puanı onlara armağan ediyoruz. Taraftarımız, Eskişehirspor taraftarı olduğunu Türkiye'ye kanıtladı. Onlara binlerce kez teşekkür ediyoruz. Stadımızın dolu olması ve yoğun güvenlik önlemi nedeniyle saat 20.00 sularında stada gelen bir grup kombine biletli taraftar içeri giremedi. Kapıları emniyet görevlileri kapattığından dolayı sorun yaşandı. İçeri giremeyenlerin sayısı az, ancak yine de kendilerinden özür diliyoruz. Çünkü, inanılmaz bir izdiham vardı maçta.''

''ESKİŞEHİRSPOR'U AVRUPA KUPALARINA TAŞIYACAĞIZ''
Zeydan, dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığına da değinerek, ''Bu üç puanı Eskişehirspor'u seven tüm bayan taraftarlarımıza da hediye ediyoruz'' diye konuştu.
Zorlu bir dönemeçte olduklarını, önlerinde Kayserispor maçı bulunduğunu anlatan Zeydan, şunları söyledi: ''Bu çok önemli bir maç. Rehavete kapılmadan hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Bu maçta Ümit Karan cezalı olarak kadroda eksik. Bazı ufak sakatlıkları bulunan futbolcular var, ancak bunlar Kayserispor maçına hazır hale gelecek düzeyde. 12 Mart'ta tam kadro Kayseri'ye hareket edeceğiz. Bu ekiple çok iyi şeylere imza atacağız. Ligin ilk 6 takımı arasına girme hedefi doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Eskişehirspor'u Avrupa kupalarına taşıyacağız.''
Yukarı
kadirgulen Liste gör
Usta Yazar

kadir
Yer: Türkiye
  Alıntı kadirgulen Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 15:11
Alıntı yapılan Şafak

''ESKİŞEHİRSPOR'U AVRUPA KUPALARINA TAŞIYACAĞIZ''
Zeydan, dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığına da değinerek, ''Bu üç puanı Eskişehirspor'u seven tüm bayan taraftarlarımıza da hediye ediyoruz'' diye konuştu.
Zorlu bir dönemeçte olduklarını, önlerinde Kayserispor maçı bulunduğunu anlatan Zeydan, şunları söyledi: ''Bu çok önemli bir maç. Rehavete kapılmadan hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Bu maçta Ümit Karan cezalı olarak kadroda eksik. Bazı ufak sakatlıkları bulunan futbolcular var, ancak bunlar Kayserispor maçına hazır hale gelecek düzeyde. 12 Mart'ta tam kadro Kayseri'ye hareket edeceğiz. Bu ekiple çok iyi şeylere imza atacağız. Ligin ilk 6 takımı arasına girme hedefi doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Eskişehirspor'u Avrupa kupalarına taşıyacağız.''

Makul ve mantıklı bir insan böyle bir açıklama yaparak yükselme ivmesindeki bir takımı baskı altına almaz. Keşke "Kayeri'en de puan yada puanlar alarak sıralamada daha üst basamaklara tırmanmak istiyoruz" şeklinde yuvarlak bir açıklama yapsaymış.
KKŞ / GEBZE
Yukarı
ESafa Liste gör
Usta Yazar

Safa
  Alıntı ESafa Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 15:34
doğru söylemiş zeydan.tamamen yürek işi
Seni Sevmek Aşkların En Güzeli ESESim..
Yukarı
eSkoLiq Liste gör
Deneyimli Yazar

Özcan Çağlar
  Alıntı eSkoLiq Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 15:52
Bende bilet hakkında bir kaç birşey söylemek istiyorum.
Biletimi gişeden aldım ve gittim açık tribüne sıramı bekledim 30 Dk ve kapıda biletim okumadı. Dedim ki ''Daha şimdi aldım geldim nasıl olur.'' Adam kalktı bana ''Okumuyo kardeşim ne yapayım ben dedi''. Gişeye gittim böyle böyle oldu dedim. Protokol'a git yılmaz beyi bul yardımcı olsun. oraya gittim. Kapıda bir görevli '' şu an olmaz yapıcak birşey yok.''
En sonunda kızılcıklıda kapıda görevliye gittim. '' Ben buna 35 TL para verdim ayıp sizin yaptığınız elimde barkotlu biletim var yardımcı olunda gireyim dedim. Benim yapıcak birşeyim yok dedi. Çevik kuvvetide koymuşlar oraya hepsi birbirinden artist o ittiriyo diğeri ittiriyo. Ulan biletsiz gitsek girmeye çalışsak neysede elimizde bilet var adamlar görüyor gene geri gönderiyor. En sonunda bilet okuyucunun orada bir görevliye ricada bulundum. Ve İçeri girdim. Yönetim eğer bu yazılanları okuyorsan dışarıda kalan taraftarlara sahip çık. Maçı kazandıran büyük taraftardır..
ßu Kalpler Sana Tutsak ..
Yukarı
Redthunder Liste gör
Yeni Yazar

Taylan
Yer: Turkey
  Alıntı Redthunder Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:06
Bilet okuyucularının barkodu okumaması yıllardır devam eden bir sorun,
Ve bu konuda atılmış en ufak olumlu bir adım yok, 
Bu kadar yoğun ilginin olduğu bir maçta protokola gidip bilmem kim beyi nasıl bulacaksın, olacak şey değil....
Artı, bilet satan ve turnikelerde görevli çalışanların hal ve hareketleri ile konuşmalarına bakılırsa kimseyi adam yerine koymuyorlar...
Acaba bu arkadaşlar  nasıl seçiliyorlar? 
Durumlarına bakılırsa da taraftara nasıl davranmaları gerektiği konusunda bir eğitimden geçmemişler.
Adam gibi itilip kakılmadan stata girip çıkmak hepimizin hakkı....
Yönetimin bu soruna artık bir el atmasını ve çözmesini bekliyoruz...
Yukarı
eseslix Liste gör
Yazar

ÜMİT
  Alıntı eseslix Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:06
kombinesi olupta stada giremeyen bileti olupta stada giremeyen taraftardan niye özür dilyoki sayın ZEYDAN daha önceki yıllardada aynı şeyleri yaşadık demekki biryerde vaya birilerinde hata var ya birileri işinİ tam yapmıyor yada yönetim işini tam yapmıyor ÖZÜR DİLEMEKLE OLMUYOR BU İŞLER  sayın ZEYDAN sorunlara çözüm bulmak için ordasınız  YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN BU İŞİ ELBET BU İŞİ YAPABİLECEK BİRİLERİ ÇIKAR
tek ses tek nefes şampiyon ESES
AYDER & NEFER & KIZILCIKLI
Yukarı
dangerofayder Liste gör
Deneyimli Yazar

MURAT
Yer: TAKKALI
  Alıntı dangerofayder Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:11
Alıntı yapılan eSkoLiq

Bende bilet hakkında bir kaç birşey söylemek istiyorum.
Biletimi gişeden aldım ve gittim açık tribüne sıramı bekledim 30 Dk ve kapıda biletim okumadı. Dedim ki ''Daha şimdi aldım geldim nasıl olur.'' Adam kalktı bana ''Okumuyo kardeşim ne yapayım ben dedi''. Gişeye gittim böyle böyle oldu dedim. Protokol'a git yılmaz beyi bul yardımcı olsun. oraya gittim. Kapıda bir görevli '' şu an olmaz yapıcak birşey yok.''
En sonunda kızılcıklıda kapıda görevliye gittim. '' Ben buna 35 TL para verdim ayıp sizin yaptığınız elimde barkotlu biletim var yardımcı olunda gireyim dedim. Benim yapıcak birşeyim yok dedi. Çevik kuvvetide koymuşlar oraya hepsi birbirinden artist o ittiriyo diğeri ittiriyo. Ulan biletsiz gitsek girmeye çalışsak neysede elimizde bilet var adamlar görüyor gene geri gönderiyor. En sonunda bilet okuyucunun orada bir görevliye ricada bulundum. Ve İçeri girdim. Yönetim eğer bu yazılanları okuyorsan dışarıda kalan taraftarlara sahip çık. Maçı kazandıran büyük taraftardır..
inanmazsınız belkide ama bendede aynısı oldu!
zorla girdim.
HERKEZİ BEKLİYORUZ GRUBUMUZA...
DİŞE DİŞ KANA KAN ANTİ CİNCON
http://www.facebook.com/group.php?gid=155195992392&ref=nf#/group.php?gid=155195992392&ref=nf
Yukarı
Geniusturkish Liste gör
Yazar

Onur YILDIRIM
  Alıntı Geniusturkish Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:31
BENDE GİREMEDİM! YAZIK YÖNETİM YAZIK! ÖZÜRMÜŞ!
Yukarı
ccigarr Liste gör
Usta Yazar

hakan
  Alıntı ccigarr Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:33
Özür dilemeyi ucuzlaştırmasın yönetim özür dilemek bir daha olmıyacak şeyler içindir ama yönetim bu kafayla gider parasını verip stada giren adama eziyet çektirip çapulcuları içeri bedava bilet vererek almaya devam ederse bu millet bir gün patlar aklınızı başınıza alın gerçek taraftarla maaşlı taraftarı ayırd edin artık...

Parasıyla rezil olan taraftarlarımıza verin bundan sonraki maçlar için bedava biletleri yağmacılara çapulculara değil
haramilerin saltanatını yıkacağız...
Yukarı
exespor Liste gör
Deneyimli Yazar

yiğidov26
  Alıntı exespor Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 09/Mar/2010 saat 16:56
  Valla ben de her maça gayet sorunsuz , gayet problemsiz normal bir şekilde girebiliyorum kombinem var , bu kadar abartıldığı kadar değil sorunlar  , ama bileti kombinesi olup da dışarda kalmak çok kötü bir durum gerçekten , bunun nedeni de stadın kötü olması bence , inşallah bu taraftara layık bir stada kavuşuruz ...
es es es gol gol gol , şimşekler çak çak çak...
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 665666667668669 765>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,375 saniyede hazırlanmıştır