|
2018-2019 Transfer Donemi |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 217218219220221 608> |
Yazar | |
Furkan2696 ![]() Deneyimli Yazar Furkan Yaş: 23 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklıma takıldı belki geçmişte konuşulmuş gözümden kaçmış olabilir bizim bi ALİCAN CANDEMİR diye 93 lü kalecimiz vardı ona ne oldu?
|
|
~~ ÖLÜMÜNE ES-ES ~~
|
|
![]() |
|
Burak2626 ![]() Usta Yazar Burak Yaş: 41 Katılım: 13/Ağu/2015 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 1037 |
U21 LİGİ|
Gençlerbirliği 4-1 Eskişehirspor
Maç sona erdi.
|
|
![]() |
|
Burak2626 ![]() Usta Yazar Burak Yaş: 41 Katılım: 13/Ağu/2015 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 1037 |
bu saatden sonra gelicek paranında ...
|
|
![]() |
|
emrahaydogmus104 ![]() Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 10/Nis/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 252 |
Bu takımın bu hale gelmesinde emeği geçen herkesin taaa....
|
|
![]() |
|
ender_26esk ![]() Usta Yazar Ender Yaş: 31 Katılım: 05/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2657 |
büyük bir avantaj kaybettiğimiz kesin. ancak kaybedilmiş birşey de yok. Geçen sezon Ankaragücü 4 maçta 2 puan almıştı. Sezonu ilk 2 de tamamladı. Bizim lisans işi çözülürse 4 maçı 4 puanla kapatırız. Bu hafta arası lisans işi mutlaka çözülmeli. Lisans işi çözülürse ben inanıyorum yarışın içinde oluruz |
|
Maziyi Savura Savura ES!
|
|
![]() |
|
Gençlerbirliği Taraftarına Sallamak Yerine Bizi Duruma Koyanlara Sallasanız Daha Makbule Geçer Saygıdeğer Taraftarlar!...
|
|
![]() |
|
crales ![]() Usta Yazar hakan Yaş: - Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3265 |
Bu şehirde ne yazıkki ben kendimi bildim bileli eses için doğru şeyler yapılmıyor bu kadarmı yanlış bi şehir olur be kardeşim
|
|
![]() |
|
onureses26 ![]() Deneyimli Yazar onur Yaş: 28 Katılım: 20/Haz/2008 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 368 |
Fuat Çapa da ümidi kesmiş gibi duruyor
|
|
![]() |
|
ender_26esk ![]() Usta Yazar Ender Yaş: 31 Katılım: 05/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2657 |
Normalde pek rüya görmem. Gece boyu rüyamda bir lisanslarla boğuştum. Kafama göre transferler filan yapıyorum yine hesaplar kitaplar. Aşırı stresli bir şekilde de uyandım. Eminim ki binlerce kişi benimle aynı psikolojide.
Umarım bu hafta pozitif gelişmeler yaşanır. |
|
Maziyi Savura Savura ES!
|
|
![]() |
|
e^3_Nicola ![]() Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 31 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1353 |
Muhtemelen bu hafta lisans işi çözülür.. Fakat zirveden 8 puan geriye düştük.. Ayrıca lisansı zamanında yetiştiremediğimiz için bir -3 daha ceza alacağız (25 Ağustos'ta bu sürenin dolduğu ve lisansları çıkarsak bile -3 ceza alacağımızı duydum, ne derece doğrudur bilemiyorum.. Yanlışım var ise düzeltin.. ), fark 11 puana çıkacak.. Şampiyonluk için Sezon sonunda 75 puanı geçmemiz gerek demek oluyor bu da..
Elimizdeki oyunculara ek olarak kaleci, stoper ve forvet de alabilirsek çok zor değil.. Ama elimizdeki oyuncular ile devam edersek ancak Play-off oynayabiliriz.. |
|
İyi günde, kötü günde!
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 217218219220221 608> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |