|
Sinan Özeçoğlu |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 45678 50> |
Yazar | |
eSeS eSeR ![]() Deneyimli Yazar Eser Cihan Yaş: 29 Katılım: 18/Haz/2008 Yer: EStanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 483 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinan Bey'den bir isteğim var, o da taraftarın görüş ve önerilerinin de dinlendiği bir yönetim tarzı sergilemeleri. Öncelikle forumdaki "görüş ve önerilerimiz" başlığında oldukça güzel fikirler bulmak mümkün. Lütfen forumu takip etsinler. Ve ayrıca "Yeni Yönetimden Taleplerimiz" adı altında forumda ayrıca bir başlık açılabilir mi? Teşekkür ederim.
|
|
!..BKŞ..!
|
|
![]() |
|
gündüzlerli2626 ![]() Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 57 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 536 |
Hayirli ve ugurlu olsun ben umutluyum bugün üzüntüm ve karamsarligimin bittigini hissetim.
Sinan bey ve Yönetimini tebrik ederim, ateşten bir gömlek giydiler, Allah yar ve yardimcilari olsun. Sira Taraftara geldi en kisa zamanda kombineleri satişa cikarsinlar. Nebi başkanada konuşmasi ve Vecibenin ne anlama geldigini hatirlatmasi bakimindan teşekkürler. |
|
O SENE BU SENE
|
|
![]() |
|
gündüzlerli2626 ![]() Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 57 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 536 |
O SENE BU SENE
|
|
![]() |
|
O SENE BU SENE
|
|
![]() |
|
ESES_SEVDASI ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 41 Katılım: 26/Tem/2008 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1298 |
Tüm kalbimle sonsuz başarılar diliyorum Başkanım, inşallah sevdamiz için hayırlı olur. Bu büyük taraftar arkanızda, destek icin dört gözle kombineleri bekliyoruz.. Tek ricamiz sizden, sizden önceki iki başkanın yaptığı hatayı yapmayıp bu taraftarın sesine her zaman kulak vermenizdir, Allah utandirmasin, Hayırlı olsun. .
|
|
![]() |
|
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 36 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7522 |
Hayırlı olsun başkan şampiyon yap bizi sana yürekten inanıyoruz isteklerimizi cevap verecek kişi olduğunu biliyoruz
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
![]() |
|
tolga_esk ![]() Yazar Tolga Yaş: - Katılım: 01/Ağu/2016 Yer: Aşk-ı Şehir Online Durum: Offline Mesajlar: 197 |
degerli Başkanımız ile ilgili bir çok bilgi paylaştım. çok sukur artık yonetimdeler.
destek veren herkese teşekkür ederim |
|
![]() |
|
poseidon ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 33 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2870 |
göztepe maçından beri içimdeki burukluk, umutsuzluk bu gün itibariyle yerini tekrar umuda ve heyecana bıraktı...
Öncelikle kendisine başarılar diliyorum... Olağanüstü kurul kararı alındığında kendisinin şehirin dinamiklerini harekete geçirecek tek kişi olacağını burada yazmıştım... Umarım kendisine umut bağlayanları yanıltmaz ve sağlam adımlarla hedefimize doğru bizi götürür... O üstüne düşeni iyi şekilde yaptıktan sonra, biz taraftarlar üstümez düşeni en iyi şekilde yaparız... Yeniden Doğuş sezonu başlasın..... |
|
![]() |
|
kagankayra ![]() Deneyimli Yazar gürcan sezengöz Yaş: 48 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 798 |
Hayırlı olsun başkanım. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin. Yolun sonu şampiyonluklar olsun inşallah. Fazla popülist olmadan (taraftarın dolduruşuna gelmeden) ehil insanların kuracağı iddialı ama mütevazı bir kadro ile umarım güzel günler yaşayacağız senin önderliğinde başkanım. Eskişehirspor'un en zor gününde sorumluluk alman nedeniyle Allah senden razı olsun.
|
|
BAŞKA DİYENLERE İNAT/BU ŞEHİRDE SENSİN ESES/KALBİMİZDE TEKSİN ESES
|
|
![]() |
|
EgoEs ![]() Deneyimli Yazar muzaffer Yaş: 44 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 514 |
Bugünkü heyecanına bakıp hafife almayın. Sert ve otoriter bir karaktere sahip, ciddi birisi bildiğim kadarıyla. Dediğinin olmamasına aşırı sinirlenirmiş
|
|
Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler.
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 45678 50> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |