|
TFF 1.Lig 18.Hafta Eskişehirspor - Balıkesirspor |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 910111213 37> |
Yazar | ||
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 36 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7521 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Var |
||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
||
![]() |
||
marcus ![]() Usta Yazar UGUR Yaş: 30 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2375 |
|
|
||
![]() |
||
Es-EsLi26 ![]() Usta Yazar iLyas Yaş: 29 Katılım: 22/Ağu/2012 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3361 |
|
Semih 11'de başlarsa orta sahadan kimi keser hoca acaba ?
Ramazan kesinlikle oynar_ Hasan Hüseyin formda e Hürriyet ise devre arasını muthiş geçirmiş bunu gördük Alpay hoca da aynı şeyi söylemişti doğruymus. Semih yoksa yine yedeklerde mi olur merak ediyorum |
||
ESKIMEYENSEVDA
|
||
![]() |
||
TrakEs ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 37 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: TekirdağAlmanya Online Durum: Offline Mesajlar: 1167 |
|
Semih'in ilk 11 e gireceğini düşünmüyorum. İşler çok kötü olursa anca o zaman Semih'i dener. |
||
![]() |
||
**eses-26** ![]() Deneyimli Yazar Taylan ATAKURU Yaş: 30 Katılım: 04/Şub/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 481 |
|
Passolig başvurusu bugün yapsam cumartesi maça gidebilir miyim? Nasıl oluyo şimdi :)
|
||
![]() |
||
serhat_8526 ![]() Deneyimli Yazar serhat Yaş: 34 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 885 |
|
|
||
![]() |
||
CK_26 ![]() Deneyimli Yazar Cihan Yaş: 30 Katılım: 03/May/2014 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 546 |
|
Yok acilis macina da geldim.Turkiyenin diger ucunda gorev yapiyorum gelmesi zor ![]() |
||
![]() |
||
Es-Astaraftar ![]() Yazar Sabri Yaş: 54 Katılım: 20/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 208 |
|
Haydi bakalım FORMA AŞKINA...Maaile maça...3 burdan 1 yolcu izmirden SÖZÜMÜZÜ tutalım Sözde değil ÖZDE ve sahada takıma sahip çıkalım dedik
LİDERİN Maçına gidiyoruz... |
||
Taraftar doğduk biz
|
||
![]() |
||
Es-EsLi26 ![]() Usta Yazar iLyas Yaş: 29 Katılım: 22/Ağu/2012 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3361 |
|
Liderliği kazanmak GÜZEL devam ettirmek ÖZEL olacak.
Allah utandırmasın. yüzümüz gülerek, mutlu, mesut döneriz inşallah |
||
ESKIMEYENSEVDA
|
||
![]() |
||
lig_a ![]() Usta Yazar tuna Yaş: 28 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1436 |
|
Maçın hakemi MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU olacak
|
||
- E S K İ ş E H İ R S P O R -
|l|lllll|lll||ll||lll|ll|| ²¹°³¹°³ ²²² °¹³ |
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 910111213 37> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |