|
TFF 1.LİG 2016-2017 Sezonu |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 127128129130131 415> |
Yazar | ||
~ERHAN~ ![]() Usta Yazar ERHAN DLAPCI Yaş: - Katılım: 04/Tem/2010 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 6986 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aliağaspor kayıplarda
![]() Onların ebedi yeri bu lig |
||
![]() |
||
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 36 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7527 |
|
2 haftada evinde 1 puan aldılar şaka gibi |
||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
||
![]() |
||
grezores ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2591 |
|
ben de gıcık kapıyorum halile . izmirdeki maçta yıkılmıştım sempati duyduğum camia olan göztepenin ( teknik direktör futbolcu taraftar olarak) nasıl çirkinleştiğini görmüştüm. sırf göztepe maçı için şehir dışından geleceğim. |
||
![]() |
||
müfitkabal ![]() Usta Yazar müfit kabal Yaş: 51 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1802 |
|
oturalım kalkalım halimize şükredelim...adamlar birde takviye yaptılar...
biz ise hala Alpay Hoca nın hatalarını tartışıyoruz... bu iş bazen paraylada olmuyor...bizde beş kuruş para yok...transfer yok...son 3 maçtan 9 puan çıkartmışız...tabiri caiz ise öküz altında buzağı. bok içindede çekirdek arıyoruz...bazen seyircimize çok hayret ediyorum... |
||
üç büyük yok tek büyük var
|
||
![]() |
||
furemen ![]() Usta Yazar AHMET Yaş: 51 Katılım: 27/Haz/2010 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 3149 |
|
Bende Ankara dayım büyük bir aksilik olmaz ise sırf bu maç için gerekirse günübirlik gelicem.Sanırım seyirci rekoruda bu maçta kırılır.Gıcık oluyorum Göztepeye... |
||
![]() |
||
26ss26 ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 38 Katılım: 18/Haz/2008 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 1311 |
|
Haftaya Göztepe deplasmanda Altınordu ile oynayacak ama stad kendi stadları. Mantıken Göztepe taraftarının maça girememesi; passolig kartlarının bloke olması lazım. Deplasman tribünü maksimum %10 olabilir. Bakalım haftaya ne olacak.
|
||
![]() |
||
Mer ![]() Usta Yazar Mertcan Yaş: 34 Katılım: 22/Ağu/2016 Yer: İst - Plovdiv Online Durum: Offline Mesajlar: 1216 |
|
Göztepe maçını takip etmedim kazanır diye ama çok iyi oldu, Hep böyle kal göztepe, 1 puan bile sana fazla
|
||
![]() |
||
akahraman57 ![]() Deneyimli Yazar İsimsiz Yaş: 62 Katılım: 15/Ağu/2012 Yer: Afyon Online Durum: Offline Mesajlar: 758 |
|
Aman elimizi kolumuzu sallamiyalim. Balkeş maçında elimizi kolumuzu sallamaya kalktık. Kalbimiz duracaktı. |
||
![]() |
||
crales ![]() Usta Yazar hakan Yaş: - Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3265 |
|
bu okan buruk ne arlanmaz utanmaz şahısmış ya hakemlerden dert yanıyor ulan sen hakamlar olmasa gerçek puanın şuanda en fazla 22-23 olurdu ayıp be antep belediyeyi özellikle ikinci yarı çalan düdüklerle durdurdular şu maçta göztepenin 1 puan aldığına şükretmesi lazım
|
||
![]() |
||
selfesteem87 ![]() Usta Yazar ONUR Yaş: 32 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2074 |
|
Bu halil denen çocuk tam bir showmen. Tribünlere oynuyor. Göztepe'nin umudunu Eskişehir'de çimlere gömeceğiz inşallah. Alpay hoca tamam hatalar yapıyor ama bugün lider takımın hocası. Alkışı hakediyor.
|
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 127128129130131 415> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |