|
Eskişehirspor Yönetimi |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 255256257258259 277> |
Yazar | |
Adnan26 ![]() Usta Yazar Adnan Erden Yaş: 55 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önder Özen bir takimla anlasti diye okumustum.
|
|
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu. |
|
![]() |
|
kagankayra ![]() Deneyimli Yazar gürcan sezengöz Yaş: 48 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 798 |
Ben de bizim taraftarın Önder Özen hayranlığını anlayamıyorum. Adamın elle tutulur bi başarısı yok. Gelirse kulübe maddi yükten başka bir şey olmaz. Yaptıracağı transferler ile felaketimizi hazırlar. Burası beceke değil. Bize artist lazım değil gönlü güzel fedakâr adam lazım.
|
|
BAŞKA DİYENLERE İNAT/BU ŞEHİRDE SENSİN ESES/KALBİMİZDE TEKSİN ESES
|
|
![]() |
|
esist ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 14/Ağu/2008 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 1311 |
POTE (ADANADEMİRSPOR UN ESKİ GOLCUSU)
Bunun gibi iki tane golcü olsa kimse tutamaz. POTE konusunda yönetime birileri söylemeli. |
|
![]() |
|
kktc_ESES ![]() Deneyimli Yazar Volkan Yaş: 32 Katılım: 21/Haz/2008 Yer: Kıbrıs Online Durum: Offline Mesajlar: 890 |
Pote o Pote. Poke değil.
|
|
Çıkmasa gecelerim sabaha
ölürüm o siyah kırmızına |
|
![]() |
|
matt ![]() Usta Yazar M. M. Altintas Yaş: 46 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: United States Online Durum: Offline Mesajlar: 7729 |
http://www.hurriyet.com.tr/samsunspor-onder-ozen-ile-anlasamadi-40863468 |
|
![]() |
|
esparta_ömer ![]() Deneyimli Yazar ömer Yaş: 32 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Artvin Online Durum: Offline Mesajlar: 468 |
Artvin'de çalışıyorum. Koyu EsEsliyim.Klube üye olmak istiyorum nasıl üye olabilirim
|
|
ARTVİN'İN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ...(KARADENİZ ESES)...ESPARTA
|
|
![]() |
|
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 36 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7522 |
Eskişehirspor yönetimi, 2018-2019 sezonunda şampiyonluk parolası ile mücadele etmeyi planladığı lig yarışında, birlikte yola çıkacağı teknik adamı bulmak için, yoğun bir görüşme trafiği yaşıyor.
Bayram tatilinde bile Eskişehirspor’a önerilen, Eskişehirspor’da çalışmak isteyen birçok teknik adam ile görüşen Başkan Halil Ünal, henüz teknik adam konusunda kararını vermedi. İlk olarak bayram öncesi teknik direktör Ümit Özat ile görüşen ve bu görüşmeden sonuç alamayan Başkan Halil Ünal’ın, öncelikli olarak Hakan Kutlu ve Taner Taşkın ile görüştüğü, bu teknik adamların yanı sıra Bülent Uygun, Yılmaz Vural, Fuat Çapa gibi isimler ile de temas halinde olduğu öğrenildi. Bayram tatili nedeni ile henüz hız kazanmayan teknik adam arayışlarının, bugünden itibaren hızlanacağı ve Başkan Ünal’ın hafta sonuna kadar teknik adam sorununu çözmek istediği öğrenildi. |
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
![]() |
|
Ercan26HH ![]() Deneyimli Yazar Ercan Yaş: - Katılım: 11/Tem/2013 Yer: Hamburg Online Durum: Offline Mesajlar: 358 |
Bırakın Yılmaz Vural’ı hiç yeni macera aramaya gere yok.
En iyi Örnek Alpaydır!!! |
|
![]() |
|
hahuki ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 44 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
yönetim bugun 19 Haziran 1965 'in yıl dönümü her kes uyuyor |
|
Sadece Es Es
![]() |
|
![]() |
|
esesliali26 ![]() Yazar ali Yaş: 33 Katılım: 08/Tem/2010 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 47 |
Yönetim biran önce transfer ve teknik adam işini halledip para bulmak için projelere başlamalıdır. Mesela eskişehirspor dergisi herkes abone olsun ufak da olsa fayda faydadır. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir
|
|
Tek büyük var o da ESES!!!
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 255256257258259 277> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |