|
Eskişehirspor:2-Elazığspor:0 - Tarih: 26/Ağu/2007 |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 8081828384 86> |
Yazar | |
ercan26 ![]() Deneyimli Yazar Ercan Yaş: 41 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Malatya Online Durum: Offline Mesajlar: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maçı kaçıranlar ve golleri tekrar izlemek isteyenler için Bu akşam D Spor da saat 22.00 de 1.lig özel programı ŞİFRESİZ olarak yayınlanacaktır.
|
|
![]() |
|
EsEsliyim ![]() Usta Yazar Çağıl ALTAY Yaş: 44 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 3775 |
Takım tek kale top oynuyor daha sonra golleride buluyor ve 2-0 öne geçiyor, oynadığımız takım Elazığspor biz tribünde Sakarya, Antalya, Malatya, Karşıyaka maçı yapıyoruz pardon maçda yapmıyoruz maç yapmadan bu takımlara ağız dolusu küfür ediyoruz. Hani manşet olmak, tv ye çıkmak için yapılan seviyesiz hareketler, saçma sapan açıklamalar vardır ya aynı onlar gibiyiz, takım öndeyken edilen küfürleri ben anca buna yorarım, takım önde yapacak başka birşey yok, herkes bizden bahsetsin manşet olalım, reklamın iyisi kötüsü yoktur düşünceleri...
Neden küfür ediyoruz karşımızda bizi zorlayan bir takım yok, skor endişemiz yok, rakip taraftar desen süt dökmüş kedi, neden arkadaşlar lütfen edilen bu küfürlerin sebebini biri bana açıklasın???
Kimse bana karşıdan geldi biz karşıladık saçmalığını söylemesin, kimse kendini biri şuradan aşağı at dese atmaz herkesin iradesi hürdür ve kontrol altına alınamaz, küfürün kötü bir şey olduğunu, takıma, taraftara, kulübe, maçı izlemeye gelen bayanlara ve çocuklara zarar verdiğini biliyorsan ve hala ağız dolusu küfür ediyorsan kusura bakmayın ben o kişilikte sorun olduğunu düşünürüm...
Gelelim 2.konuya kimdir bu takımın hocası? Bu takımı en iyi tanıyan tüm hazırlık maçlarında ve idmanlarda yanında olan ve tek tek her futbolcunun formunu ve kondisyonunu bilen? Metin Diyadin değil midir? Peki biz taaa tribünden onun işine neden karışırıyoruz biz ondan dahamı iyi biliyoruz neden o adamı yedek kulübesinde EZEREK hocalığa soyunuyoruz, oyuna kimin gireceğine veya çıkacağına karışıyoruz????..Metin Diyadin Sergen'i oyuna almasaydı yine buradan atılıp tutulacaktı hele hele maç sonucu böyle bitmeseydi şu an Metin Diyadin idam sehpasına bile yatırılmıştı belki de şu anda şehri terk etmişti yaşamadıkmı bunları daha önce çook yaşadık...
Bu sebeple ilk önce herkes görevini ve haddini bilecek, o stadda herkesin bir görevi var hoca takımı çıkarır yönetir, yönetim o takımdan, hocadan ve staddan sorumludur onlarla ilgilenir, stad çalışanları saha bakımın yapar stadı maça hazır hale getirir, taraftarda biletini, kombinesini alır tribünden takımını destekler ve takımın iyi olması için çaba sarfeder ona zarar verecek bir şey yapmaktan kaçınır...Biz nasıl tribün girişlerinde kapılarda sorun yaşayınca yönetime ağzımıza geleni söylüyorsak onlarda biz görevimizi iyi yapmadığımız zaman bize bir kaç cümle söyleme hakları vardır...
Sonuç olarak bu takımın sahibi taraftar diyorsak bu takıma zarar vermemeliyiz...İnsan sevdiği bir varlığa nasıl zarar verir nasıl zarar vermek ister bu anlaşılır birşey değil...Lütfen herkes bunun tartışmasını kendi kafasında yapsın ve apaçık bir gerçek olan küfürün yanlışlığını algılasın ve bünyesine yerleştirsin...
Bu lig bu şekilde bitmez ve Eskişehirspor taraftarı hiç kimsenin annesine küfredemez ayıptır, günahtır....
|
|
Eskişehirspor Bir Yaşam Biçimidir.
|
|
![]() |
|
es_emre26 ![]() Usta Yazar E.A. Yaş: 29 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
Çektiğim 5 video ve bütün ESKİŞEHİRSPOR sitelerindeki maçtan bütün resimler(24 Adet) spacesime eklenmiştir... ESKİŞEHİRSPOR-Elazığspor Maçının Video ve Resimlerine ulaşabilmek için Buraya Tıklayınız |
|
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
|
![]() |
|
oyaman ![]() Usta Yazar oyaman Yaş: 47 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1407 |
esesimi dünkü galibiyetten ve güzel oyundan dolayı kutluyorum.özellilkle ilk yarı şiir gibiydik.onca yolun yorgunluğunu hissetmedik saolsunlar.
devamını bekliyoruz tabiki;taraftar olarak destek çok iyiydi,görevimizi yaptık diyorum fakat hassasiyet göstermemiz gereken bir-iki konu var.
|
|
KKŞ..KÖRFEZİN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ
BİZ ! ESKİŞEHİRSPORUZ ! |
|
![]() |
|
banner ![]() Usta Yazar Ali Desidero Yaş: 46 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 3953 |
Bence sadece Abdullah Matay kapısı için değil diğer kapılar için de farklı girişler yapılmalı. Tüm kapılar için sadece Atatürk Caddesi yönünden giriş yapılıyor, burda müthiş bir sıra kargaşası oluyor. İnsanlar nerede sıraya gireceğini şaşırıyor. Bir sürü sıra var ama hangi sıra hangi kapı için belli değil. Abdullah Matay Kapısı için Şah Taksi tarafından taraftar alınsa, isimleri ve yerlerini karıştırıyor olabilirim ama ortada olan kapı yani Necdet Yıldırım kapısına Atatürk Caddesi tarafından taraftar alınsa, Hava Hastanesi tarafında olan kapı yani Abdullah Gegiç kapısına Hava Hastanesi tarafından taraftar alınsa giriş karmaşası büyük ölçüde önlenecektir. Taraftarlar elindeki bilete göre giriş kapılarına gideceğinden bir yere yığılma olmayacak, yoğunluk eşit olarak kapılara dağıtılacaktır.
|
|
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
|
|
![]() |
|
ccigarr ![]() Usta Yazar hakan Yaş: 38 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2610 |
Genelde sıra karışması ortadaki kapıda oluyor artık ordaki görevlilerden mi kaynaklanıyo yoksa şansmı bilemem ama herkes kapıya yükleniveriyor en sağdaki kapının sırasıda çok rahat ilerliyor çok ilginç bir durum
|
|
haramilerin saltanatını yıkacağız...
|
|
![]() |
|
ilkeronair ![]() Deneyimli Yazar İlker S. Yaş: 38 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Osmangazi Online Durum: Offline Mesajlar: 486 |
Bu da benim çektiğim videolardan biri...
|
|
Rüzgar ol, fırtına ol..
|
|
![]() |
|
es_emre26 ![]() Usta Yazar E.A. Yaş: 29 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
ilker abi izninle videonu spacesime ekliyorum ...
![]() |
|
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
|
![]() |
|
ekundem ![]() Yazar erdal Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 192 |
http://www.youtube.com/watch?v=cddaqzLU3ZI
geçen sene istanbul maçında bu beste söylendiğinde birkaç arkadaşımla inşaallah bu beste sakarya maçında söylenmez diye dua etmiştik.. ama bu maç sakarya için söylendi. hem de sakarya bestesi olmasına rağmen..
bizim bestemizi sakaryalılar alıp söylese tefe koyar çalardık vallahi..
|
|
![]() |
|
portal ![]() Yazar hayrettin Yaş: 44 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 278 |
Taraftar 10 numara ama şu küfür olmasa
Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi ligin ilk maçı olan Elazığspor maçı öncesinde yoğun ilgi nedeniyle taraftarlar, stada girişlerde yine sıkıntı yaşadı. Yaklaşık 15 Bin sporseverlerin akın ettiği ilk 90 dakikada, taraftarın muhteşem desteği yönetimi, teknik kadroyu ve futbolcuları memnun etti.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sakaryagazetesi
|
|
"Türkiye'nin Avrupalılığını Benim İçin Eskişehirspor Sembolize Ediyor." OLLİ REHN
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 8081828384 86> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |