eskisehirspor.com Giriş Sayfası Reklamınız sezon boyunca burada olabilir
   Bursaspor-Eskisehirspor  |||  4. hafta programı  |||  FORUM KURALLARI  ||| 
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Konu KapalıTeknik Direktörümüz Rıza Çalımbay

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 856857858859860 1011>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
esesliyimark. Liste gör
Yazar

ALİ DURMAZ
Yer: ESKİŞEHİR
Online Durum: Offline
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 01:17

rıza hoca arkadayız ama şunuda bilmen gerekiyo ;takım iyi top oynamıyo;takımın iyi top oynayabilmesi için senin biraz daha takıma çeki düzen vermen gerektiği kanaatindeyim.

EN BÜYÜK ES ES gerisi yalan
Yukarı
ccigarr Liste gör
Usta Yazar

hakan
Yer: Turkey
Online Durum: Online
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 01:36
Alıntı yapılan eguven26

burda hayatında futbıol oynamamış maç izlemekten ileri gitmemiş.hiç bir yönetim tarzında bulunmamış ama boş konuşmayı bilen  o kadar kendini eskieşhirspor taraftarı zannneden insan sayısı çoğalmaya başladı tekrardan moderatöre sesleniyorum bu çok bilmişler burda insanların kafasını bulandıırarak provoke ederek bu takıma zarar veriyorlar ya bu başlığı kapatın yada artık sağ duyulu olarak bu yazıları okuyop ona göre koyun bu takıma kkimsenin zarar vermeye hakkı yok .12 sene boşa bekledi bunlar gibi insanlar yüzden yıllarca bekledi bunlar iki maç alınmadımı istifayı küfrü kendilerine hak zannediyor ey forum yöneticileri uyumayın bu forum takıma zarar veriyor benim yorumum kötüyse benmkinide yayınlama ama ne olur artık bir dur de

KATILIYORUM

Acilen foruma el atılmalı özelden küfürler ortamı geren provakatörler takıma zarar verici asılsız haber üretmeler engellenmeli iş çığrından çıkmaya başladı insanlar asker arkadaşına hitab eder gibi Rıza Çalımbay hitab ediyorlar şuan takımın başında olan bir insan yaş olarak yada kariyer olarak saygı göstermeyi bırakın formamıza saygınız olsun
haramilerin saltanatını yıkacağız...
Yukarı
loading Liste gör
Yazar

UZAKLAŞTIRILDI

ÖZKAN
Yer: argentina
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 01:40
Alıntı yapılan ccigarr

Rıza Çalımbay hitab ediyorlar şuan takımın başında olan bir insan yaş olarak yada kariyer olarak saygı göstermeyi bırakın formamıza saygınız olsun

Burak Yılmaz, Ümit Karan, Youla ve yönetim sayfalarında bu uyarılarınızı göremedik.. Wink
Buenos Aires'in kırmızı şimşekleri...

S.S.LAZIO
Yukarı
ugures26 Liste gör
Yazar

uğur bıhlar
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 02:12
arkadaşlar ben bu foruma öyle her gün bişeyler yazabilen biri değilim ama takip etmeye çalışıyorum çalıştığım işyerine gelen yönetime yakın tribünde lafı geçen kişiler var ve zaman zaman konuşmalarını dinliorum tribünü onlar karıştırıyo asıl işi takımı desteklemekken başka görevlere soyunuyorlar ve eminimki rant peşindeler bu işten kazançları var oyuna gelmeyelim takımımıza antrenörümüze futbolcumuza sahip çıkalım
komES
Yukarı
serdargül Liste gör
Deneyimli Yazar

serdar
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 02:35
Rıza hoca bilmen gereken bu taraftar hiçbir taraftara benzemeyecek kadar farklıdır futbolu bilir testi kırılmadan kırılacağını görebilecek kadar deneyimli birtakım oyunları yemecek kadar da asildir. Emeğine saygı duyuyoruz ama sen şimdi cevap ver bu takımı FB ve GS ye oynadığı gibi BJK ye oynattınmı? Bu sene kaç deplasman puanı ve galibiyeti aldın? Hani derler ya formalar çıksa ATATÜRK te buna yakın puanı zaten toplar. O zaman diyeceksin ki ben şuralarda hatalıyım bu sorunu çözeceğim.BJK den puan alana kadar sana inanmıyorum o kadar? Bu ligden düşmenin maddi karşılığı 30 milyon dolar. İç sahanın en başarılı 3. takımıyız ya deplasmanda? Oldu hakem vermedi direk falan girmedi içerde maç kazanamadın ne olacak? Şu an uzak görünüyor ama düşecek 3. takım belki 44 puanla düşecek.Bu taraftar artık düşme korkusu yaşamamalı yaşamayacak!!!!!
Eskişehirli olmak bir ayrıcalıktır.
Yukarı
esescon_26 Liste gör
Usta Yazar

Özgür
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 02:36
     Ben Rıza Hoca'yla bu işin olmayacağını ne zaman anladım?
     Hazırlık maçında Vuckoyu forvete oynattığı zaman!!! 
     Sezgin'e kızıyordum ama onuda anlamaya başladım adam her hafta farklı yerde oynar mı? Bakıyorsun sağ be sonraki hafta sol bek sonra ki hafta defans göbek ondan sonra orta saha adamda bi yere kadar bi karar ver artık Rıza hocam nerede oynatacaksın Sezgini?
RIZA HOCA yı bizim takımda istemyirorum. İnşallah en kısa zamanda gider.
ESES
ÇTD Çekirdekleri gömdük yerlerini unutmadık Bu alemde Çekirdek Tayfa :D
Yukarı
emrahes Liste gör
Usta Yazar

emrah
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 02:48
Alıntı yapılan eguven26

burda hayatında futbıol oynamamış maç izlemekten ileri gitmemiş.hiç bir yönetim tarzında bulunmamış ama boş konuşmayı bilen  o kadar kendini eskieşhirspor taraftarı zannneden insan sayısı çoğalmaya başladı tekrardan moderatöre sesleniyorum bu çok bilmişler burda insanların kafasını bulandıırarak provoke ederek bu takıma zarar veriyorlar ya bu başlığı kapatın yada artık sağ duyulu olarak bu yazıları okuyop ona göre koyun bu takıma kkimsenin zarar vermeye hakkı yok .12 sene boşa bekledi bunlar gibi insanlar yüzden yıllarca bekledi bunlar iki maç alınmadımı istifayı küfrü kendilerine hak zannediyor ey forum yöneticileri uyumayın bu forum takıma zarar veriyor benim yorumum kötüyse benmkinide yayınlama ama ne olur artık bir dur de

abicim yeter ya. benden yasca 10 yas buyuksun. yanı ınsanın futbol oynamasımı lazım bıseyler bılmesı ıcın.bıde su eskısehırspor taraftarı hıssetmek nedır abıcım ?
herkez yalan yanlıs dogru bıseyler yazıyo. eyvallah art nıyetle yazanda vardır belki. ama sen ole bı yazıyosun kı burda yazan herkezı zan altında bırakıyosun.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makina Müh. ----ÜNİESES www.ünieses.org---
Yukarı
ccigarr Liste gör
Usta Yazar

hakan
Online Durum: Online
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 03:03
Alıntı yapılan loading

Alıntı yapılan ccigarr

Rıza Çalımbay hitab ediyorlar şuan takımın başında olan bir insan yaş olarak yada kariyer olarak saygı göstermeyi bırakın formamıza saygınız olsun

Burak Yılmaz, Ümit Karan, Youla ve yönetim sayfalarında bu uyarılarınızı göremedik.. Wink

Aynı yazıyı her sayfaya yazmak forumda yasak ondandır Rıza Çalımbay benim babamın oğlu değil ama o kadar merak ettiysen bir bak benim mesajlarıma ulaşabilirsen Halil Ünal a söylenen bir lafa karşı yazdıklarıma ben hatırladığım kadarıyla bu kulubün başkanı benim başkanımdır sen başkan olarak görmüyorsan git başka takım tut gibi bir şey söylemiştim aynı şekilde üzerindeki formadan ötürü futbolcularımızada yapılan bu tip saygısızlıklara karşı yazılarım oldu yeterli bir açıklamamı senin için bilmiyorumda işte yapma gereği duydum
haramilerin saltanatını yıkacağız...
Yukarı
ofyunus Liste gör
Deneyimli Yazar

Yunus
Yer: EsEs
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 04:41
Bu sitede yapılan enkete göre Rıza Hocaya güvenenler %50 ve güvenmeyenlerin (Sezon sonunda bırakmasını isteyenler hemen bırakmasını isteyenler ve kararsız olanların) oranıda % 50..Bu demek oluyorki Rıza Hocaya hala herkes güveniyor..yeterki biraz daha iyi futbol ve deplasman galibiyeti gelsin..
Yukarı
kaansrdr Liste gör
Deneyimli Yazar

kaan
Direct Link To This Post Tarih: 09/Şub/2010 saat 07:20
Yönetimin, Rıza Çalımbay'a yanında olup olmadığını kamuoyuna açıklanması gerektiğini ve günün olaylarını köşesine aktaran klasspor yazarı Necdet MANSIZ'ın yazısı mantığın ağır bastığı yorum olmuş, www.klasspor.com
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 856857858859860 1011>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,516 saniyede hazırlanmıştır