| Yazar |
Konu Ara Konu seçenekleri
|
eevsen26
Yazar
engin
Online Durum: Offline
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:17 |
En kısa zamanda herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Benim sezon sonu sözleşmem bitiyor. Sezon sonuna kadar sabır etsinler.
once sen kendıne cekı duzen var bıktık senın bu takım eksıktı yok kıldı tuydu artık yeter ya..
|
 |
sedefes
Deneyimli Yazar
özer sedef akyazı
Yer: Eskişehir
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:18 |
|
Maçtan geldik abi o sahada güzel futbol oynamaktan bahsedilebilirmi futbolcular kayıyo düşüyo devamlı zemin kaygandı..Şans föktörü çok önemliydi.İBB de boş takım değil gayet diriler.Her iki takımda fazla hata yapmadı sezgin adamı kaçırdı gol oldu.
Rıza hocanın bi kabahati yok fazla üstüne gidilmemesi lazım herkes sabredecek.bu takım düzelir.haftaya Antalyasporu yener gelir deplasmanda galip gelemiyo diyen taraftarında gönlü olur...yok eğer genede gönüllleri olmazsa kendileri bilir bağırır dururlar Rıza istifa diye..Ben kesinlikle inanıyorum bu takım haftaya Antalyasporu yenecek... Teşekkürler Rıza hoca.....
|
 |
Ventisei
Deneyimli Yazar
Kaan
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:20 |
Herşeyden önce protestonun zamanlaması yanlıştı bence.
Maç bitince tepki gösterilebilirdi.
|
 |
oFa-eSeS
Deneyimli Yazar
Ömer Faruk
Yer: ESKİŞEHİR
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:21 |
Bence de sezon sonuna kadar kalmalı Rıza Hoca .. Ama bence Ümit inadından vazgeçip Adem ve yeni transferlere daha çok yer verse daha iyi olacak gibi ..
|
|
öLüMüNe eSeS !
|
 |
mlhkrcy
Yazar
melih karaçay
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:21 |
İstifa seslerine katılmıyorum. En azından sezon sonuna kadar Rıza Hoca takımın başında kalmalı. İlk değişiklikten sonra çok ıslıklandı belki ama benim görüşüm doğru olanı yaptı. Jaycee takıma yeni yeni ısınıyor ve 2. yarı mücadeleden biraz uzaktı. Doldur boşalt oynasak tarzı oynamayada İbb müsait olmadığı için çıkarıldığını düşünüyorum.
Ümit Karan gibi oyuncular 90 dk. şans bulması gereken oyuncular. Gerek tecrübe gerekse duruşuyla kadroda kalmalı.
Ancak oyuncu değişikliklerinde biraz daha iyi seçimler yapması lazım hocamızın. Mesela B. Kocabey oyundan ilk düşüşünde kenara çekiliyor ancak Sezginde çok ısrarcı davranıyor. Sezgin şu sıralar çok formsuz Erkan gibi istekli bir yedek varken bence bu kadar ısrar etmemeli.
|
|
KARACAY 26
|
 |
Ati_Kaan
Usta Yazar
Kaan Can Alhan
Yer: Madrid
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:23 |
Taraftarın kendine çeki düzen vermesi gerekiyormuş işe bak sen  Bize laf söyleyeceğine yanında yardımcı diye gezdirdiğin adamların 1965'liler tribününe Mustafa abi başta olmak üzere etrafındaki adamlara el kol yapmasından bahsetsin biraz.Rakip tribüne yapılmayacak bir hareketi kendi tribününe çekiyor. Biz kendimize ne amaçla çeki düzen vereceğiz ? Haftalarca rezil bir futbola göz yummamız,20 haftalık lig üzerinde daha deplasmanda bir kez bile 3 puan alamadığımız halde ? Sözleşmenizi hatırlatmışsınız biz de bekliyoruz "artık" o günü.
|
|
Nefer
"Şişen Köfteler"
|
 |
captain26
Yazar
UZAKLAŞTIRILDI
serdar
Yer: istanbul
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:24 |
Büyük taraftar helal olsun hepinize.
S...ş Bjk dediniz,ortaya 3lü çektirmeye çağırdınız,istifa dediniz,alkışladınız,maç içinde Ivesa'dan başlayıp,daha topa dokunmayan Erkan'a kadar herkese ıslık sövme gırla gitti olmadı.
Bence geçmiş yıllarda olduğu gibi ''hepiniz o...ç...'' diye bağıralım bir dahaki maç.
Böyle yeterince kaos yaratamıyoruz.Destekle falan kim uğraşacak,saçmalamaya devam.Deplasmanda kavga,dövüş,yağma içerde hiç tezahürat yapmayan adamların alkışı,küfürü...
Devam kardeşim devam en büyük taraftar biziz...
|
 |
Cumhuriyet
Usta Yazar
Serkan
|
Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:25 |
|
Jaycee'nin neden oyundan alındığına anlamadan tepki verdik. Ama bir oyuncu değişikliği istifa istemeye neden olamaz! Özellikle Açık'ı provake etmeye çalışan ve Rıza Çalımbay'ı istifaya çağıran bir takım kişileri kınıyorum...
|
|
HEDEF MİA
|
 |
desperadomt
Usta Yazar
Mehmet
|
"Seyircinin tepkisi çok yanlış"
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir
Belediyespor karşısında zor da olsa kazanmayı başardıklarını söyledi. Çalımbay,
maçın ardından yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor
gibi bir takım karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu oldukları
belirterek, maçın başından sonuna kadar kazanmak için çaba
gösterdiklerini kaydetti. Eskişehirspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanmayı bildiğini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu: ''Takımda
eksik futbolcularımız vardı. O arkadaşlarımız da olsaydı skor çok daha
farklı olabilirdi. Kazandığımız için futbolcularımı kutluyorum. Zor
saha şartlarında iyi bir futbol oynayan İstanbul Büyükşehir
Belediyespor futbolcularını da kutluyorum. Zor da olsa kazanmayı
başardık. Eskişehirspor taraftarının Okwuwanne'yi oyundan almam
sırasında gösterdiği tepkiye anlam veremiyorum. Okwuwanne, ikinci
yarının ilk 10 dakikasından sonra 'beni oyundan al. çok yoruldum' dedi. Hiçbir
antrenör iyi oynayana bir futbolcusunu oyunda çıkartmak istemez.
Okwuwanne yorulunca, onu oyunda çıkartmak zorunda kaldım. Seyircinin
tepkisi çok yanlış, En kısa zamanda herkesin kendisine çeki düzen
vermesi gerekiyor. Benim sezon sonu sözleşmem bitiyor. Sezon sonun
kadar sabır etsinler. Sezon sonuna kadar Eskişehirspor'u iyi yerlere
getireceğiz.'' Eskişehirsporlu futbolcu Jaycee John Okwuwanne de
Eskişehirpor'un attığı galibiyetinde payı olduğu içini mutlu olduğunu
belirterek, maçın ikinci yarısının başında kendi isteğiyle oyundan
çıktığını kaydetti.
|
|
Kalsada son nefes yine de ES ES.
ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES
|
 |
bekm_es
Yazar
musa
|
|
boyle bi açıklama olamaz ya sabredin diyo :) istenmediğin yerde niye duruyorsun o zaman ama bir sözü çok etkiledi beni çeki düzen vermeliyiz kendimize eskişehirsporun teknik direktörü zaten biziz senin vermene gerek yok hocam ;)
|
|
tek aşkımsın eses'im
|
 |