eskisehirspor.com Giriş Sayfası Reklamınız sezon boyunca burada olabilir
   Bursaspor-Eskisehirspor  |||  4. hafta programı  |||  FORUM KURALLARI  ||| 
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Konu KapalıTeknik Direktörümüz Rıza Çalımbay

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 767768769770771 1011>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
eevsen26 Liste gör
Yazar

engin
Online Durum: Offline
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:17
En kısa zamanda herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Benim sezon sonu sözleşmem bitiyor. Sezon sonuna kadar sabır etsinler.
once sen kendıne cekı duzen var bıktık senın bu takım eksıktı yok kıldı tuydu artık yeter ya..
Yukarı
sedefes Liste gör
Deneyimli Yazar

özer sedef akyazı
Yer: Eskişehir
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:18
Maçtan geldik abi o sahada güzel futbol oynamaktan bahsedilebilirmi futbolcular kayıyo düşüyo devamlı zemin kaygandı..Şans föktörü çok önemliydi.İBB de boş takım değil gayet diriler.Her iki takımda fazla hata yapmadı sezgin adamı kaçırdı gol oldu.

Rıza hocanın bi kabahati yok fazla üstüne gidilmemesi lazım herkes sabredecek.bu takım düzelir.haftaya Antalyasporu yener gelir deplasmanda galip gelemiyo diyen taraftarında gönlü olur...yok eğer genede gönüllleri  olmazsa kendileri bilir bağırır dururlar Rıza istifa diye..Ben kesinlikle inanıyorum bu takım haftaya Antalyasporu yenecek...
     Teşekkürler Rıza hoca.....
Yukarı
Ventisei Liste gör
Deneyimli Yazar

Kaan
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:20
Herşeyden önce protestonun zamanlaması yanlıştı bence.
Maç bitince tepki gösterilebilirdi.

Yukarı
oFa-eSeS Liste gör
Deneyimli Yazar

Ömer Faruk
Yer: ESKİŞEHİR
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:21

Bence de sezon sonuna kadar kalmalı Rıza Hoca .. Ama bence Ümit inadından vazgeçip Adem ve yeni transferlere daha çok yer verse daha iyi olacak gibi ..

öLüMüNe eSeS !
Yukarı
mlhkrcy Liste gör
Yazar

melih karaçay
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:21
İstifa seslerine katılmıyorum. En azından sezon sonuna kadar Rıza Hoca takımın başında kalmalı. İlk değişiklikten sonra çok ıslıklandı belki ama benim görüşüm doğru olanı yaptı. Jaycee takıma yeni yeni ısınıyor ve 2. yarı mücadeleden biraz uzaktı. Doldur boşalt oynasak tarzı oynamayada İbb müsait olmadığı için çıkarıldığını düşünüyorum.

Ümit Karan gibi oyuncular 90 dk. şans bulması gereken oyuncular. Gerek tecrübe gerekse duruşuyla kadroda kalmalı.

Ancak oyuncu değişikliklerinde biraz daha iyi seçimler yapması lazım hocamızın. Mesela B. Kocabey oyundan ilk düşüşünde kenara çekiliyor ancak Sezginde çok ısrarcı davranıyor. Sezgin şu sıralar çok formsuz Erkan gibi istekli bir yedek varken bence bu kadar ısrar etmemeli.
KARACAY 26
Yukarı
Ati_Kaan Liste gör
Usta Yazar

Kaan Can Alhan
Yer: Madrid
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:23
Taraftarın kendine çeki düzen vermesi gerekiyormuş işe bak sen SmileBize laf söyleyeceğine yanında yardımcı diye gezdirdiğin adamların 1965'liler tribününe Mustafa abi başta olmak üzere etrafındaki adamlara el kol yapmasından bahsetsin biraz.Rakip tribüne yapılmayacak bir hareketi kendi tribününe çekiyor.

Biz kendimize ne amaçla çeki düzen vereceğiz ? Haftalarca rezil bir futbola göz yummamız,20 haftalık lig üzerinde daha deplasmanda bir kez bile 3 puan alamadığımız halde ?

Sözleşmenizi hatırlatmışsınız biz de bekliyoruz "artık" o günü.
Nefer
"Şişen Köfteler"
Yukarı
captain26 Liste gör
Yazar

UZAKLAŞTIRILDI

serdar
Yer: istanbul
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:24
Büyük taraftar helal olsun hepinize.
S...ş Bjk dediniz,ortaya 3lü çektirmeye çağırdınız,istifa dediniz,alkışladınız,maç içinde Ivesa'dan başlayıp,daha topa dokunmayan Erkan'a kadar herkese ıslık sövme gırla gitti olmadı.

Bence geçmiş yıllarda olduğu gibi ''hepiniz o...ç...'' diye bağıralım bir dahaki maç.
Böyle yeterince kaos yaratamıyoruz.Destekle falan kim uğraşacak,saçmalamaya devam.Deplasmanda kavga,dövüş,yağma içerde hiç tezahürat yapmayan adamların alkışı,küfürü...
Devam kardeşim devam en büyük taraftar biziz...
Yukarı
Cumhuriyet Liste gör
Usta Yazar

Serkan
Direct Link To This Post Tarih: 06/Şub/2010 saat 17:25
Jaycee'nin neden oyundan alındığına anlamadan tepki verdik. Ama bir oyuncu değişikliği istifa istemeye neden olamaz! Özellikle Açık'ı provake etmeye çalışan ve Rıza Çalımbay'ı istifaya çağıran bir takım kişileri kınıyorum...
HEDEF MİA
Yukarı
desperadomt Liste gör
Usta Yazar

Mehmet

"Seyircinin tepkisi çok yanlış"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında zor da olsa kazanmayı başardıklarını söyledi.

Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi bir takım karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu oldukları belirterek, maçın başından sonuna kadar kazanmak için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Eskişehirspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanmayı bildiğini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

''Takımda eksik futbolcularımız vardı. O arkadaşlarımız da olsaydı skor çok daha farklı olabilirdi. Kazandığımız için futbolcularımı kutluyorum. Zor saha şartlarında iyi bir futbol oynayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcularını da kutluyorum. Zor da olsa kazanmayı başardık. Eskişehirspor taraftarının Okwuwanne'yi oyundan almam sırasında gösterdiği tepkiye anlam veremiyorum. Okwuwanne, ikinci yarının ilk 10 dakikasından sonra 'beni oyundan al. çok yoruldum' dedi.

Hiçbir antrenör iyi oynayana bir futbolcusunu oyunda çıkartmak istemez. Okwuwanne yorulunca, onu oyunda çıkartmak zorunda kaldım. Seyircinin tepkisi çok yanlış, En kısa zamanda herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Benim sezon sonu sözleşmem bitiyor. Sezon sonun kadar sabır etsinler. Sezon sonuna kadar Eskişehirspor'u iyi yerlere getireceğiz.''

Eskişehirsporlu futbolcu Jaycee John Okwuwanne de Eskişehirpor'un attığı galibiyetinde payı olduğu içini mutlu olduğunu belirterek, maçın ikinci yarısının başında kendi isteğiyle oyundan çıktığını kaydetti.

Kalsada son nefes yine de ES ES.
ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES
Yukarı
bekm_es Liste gör
Yazar

musa
boyle bi açıklama olamaz ya sabredin diyo :) istenmediğin yerde niye duruyorsun o zaman ama bir sözü çok etkiledi beni çeki düzen vermeliyiz kendimize eskişehirsporun teknik direktörü zaten biziz senin vermene gerek yok hocam ;)
tek aşkımsın eses'im
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 767768769770771 1011>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,516 saniyede hazırlanmıştır