|
BKŞ Tanışma-Genel |
|
Sayfa <1 8384858687 158> |
| Yazar | |
scarface_hkna
Usta Yazar hakan aygüzer Yaş: 21 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Mahalle Online Durum: Online Mesajlar: 2789 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 00:27 |
|
Her türlü
|
|
|
Boğazın Kırmızı Şimşekleriyiz!
Beni sarhoş eden;meyhane değil sensin ESESİM.. http://siyahinakirmizina.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
ersöz
Deneyimli Yazar Özgür Ersöz Yaş: 24 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: istanbul Online Durum: Online Mesajlar: 825 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 00:39 |
|
Atkı tasarımı zaten hazır uzun zamandır.. Ancak böyle bir konuda karar mercii herkesin bildiği üzere BKŞ Başkanı Selahattin Erdoğan'dır..
Doğru zaman geldiğinde atkılar baskıya yollanır.. Ancak şimdilik böyle bir düşünce yok... Ama biraz daha ısrar & baskı yapılırsa başkan ikna olur mu? Bilinmez
|
|
![]() |
|
es_HaKaN_es
Yazar HaKaN Yaş: 20 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: maç.nerde.orda Online Durum: Offline Mesajlar: 123 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 01:00 |
|
Çok güzel düşünce.bende alırım. |
|
|
eskişehiiiirrr sen çok yaşaaaaaaaaaa...canım fedaa olsun saanaaa..hiç bir şeyeee değişilmeeezz...senin sevgiiiin bu dünyaaaadaaa
|
|
![]() |
|
scarface_hkna
Usta Yazar hakan aygüzer Yaş: 21 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Mahalle Online Durum: Online Mesajlar: 2789 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 01:14 |
Reisin ikna olacağını hiç sanmıyorum hacım.
|
|
|
Boğazın Kırmızı Şimşekleriyiz!
Beni sarhoş eden;meyhane değil sensin ESESİM.. http://siyahinakirmizina.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
oguz26
Yazar oğuz Yaş: 22 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 130 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 03:12 |
|
Bencede çok güzel olur çokta yakışır.
|
|
|
Yıldız Teknik Üniversitesi ÜniEsEs
|
|
![]() |
|
blacksoul
Yazar ahmet can Yaş: 21 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 60 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 03:37 |
|
evet gerçekten çok iyi olur...Boğazın Kırmızı Şimşekleri...çok güzel bir fikir.keşke basılsa.
|
|
|
Eskişehir gururuyla
BOĞAZIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ... |
|
![]() |
|
hüsnü
Usta Yazar Hüsnü Yaş: 53 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 9712 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 07:20 |
Hemşehrim istedi mi kralına imza atar,
ama ısrar ve baskıya boyun eymeyeceği gibi,
son yıllardaki tutumu, gözönünde bulundurulursa,
bu tip organizasyonlara sıcak bakmaz, nedeni de belli..
Sabah sabah bu yazıyı okur, iştahlanır BKŞ atkısı için ama,
sonra der kendi kendine; yazar zevzek biri , sonra vaz geçer.
|
|
|
KKŞ-KŞ
|
|
![]() |
|
esesim
Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 44 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1296 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 07:50 |
|
Hemşehrim söylemiş söylenmesi gerekeni....
Saygılar sevgiler hemşehrim... |
|
|
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
"BİZ GELDİK HABERİNİZ OLSUN, SONRA VAY EFENDİM BEN DUYMADIM, VAY EFENDİM BEN GÖRMEDİM DEMEYİN..." |
|
![]() |
|
Baba
Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 3928 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 11:17 |
|
Güzel olabilir bence tek tip atkı, tribünde de güzel durur be Hocam
![]() Tek tarafı kırmızı ve üzerinde siyah çizgiyle Boğaz Köprüsü silüeti, köprünün üzerinde BKŞ yazısı... Arka zemin siyah ve üzerine kırmızı harflerler EStanbul bizimsin! Ve iki yüzde de arma ![]() |
|
|
ETB/BOĞAZIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ
EStanbul ES la Nuestra... Üye 2402 Kombine 562 (BKŞ-2001) |
|
![]() |
|
kujo
Deneyimli Yazar olcay özkan Yaş: 22 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: le bir Online Durum: Online Mesajlar: 870 |
Alıntı Cevapla
Tarih: 09/Şub/2010 saat 12:40 |
|
Atkı isteriz, atkı isteriz
![]() Bence yazlık atkı olabilir. 2 taraflı olacak. İki yüzünde de başka birşeyden bahsedilecek. Bir yüzünde BKŞ diğer yüzünde Estanbul bizimsin olabilir. |
|
|
Y.R.V.Y.D.E.Ş.İ.E. Tayfa
EStanbul ES La Nuestra ADALAR TYF BOĞAZIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ |
|
![]() |
|
|
Sayfa <1 8384858687 158> |
| Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |